Forskjell mellom versjoner av «Bjerketvedt, Sofie»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Sofie Bjerketvedt ( 1987 -''' ) er musikal-artist og freelancer. Hun tok eksamen på musikklinja ved Kirkeparken vgs. i 2006 . Hun ble utdannet ved Bårdar-akademiet og slo igjennom lokalt i flere av oppsetningene med teatergruppa A.P.P.L.A.U.S. I 2008 vant hun TV Norges musikal-konkurranse om rollen som Sandy i Grease. Hun har bl.a. spilt i "Mama Mia" på Folketeateret og i "The Producers" og "Spring Awakening" på Oslo Nye, dessuten i sommerrevyene "Neste sommer" og "Hver gang vi støtes" på Parkteatret i Moss. Kilde: Google.  '' J.L.''
+
'''Sofie Bjerketvedt''' (1987-) er musikalartist og freelancer. Hun tok eksamen på musikklinja ved [[Kirkeparken videregående skole]] i 2006. Hun ble utdannet ved Bårdar-akademiet og slo igjennom lokalt i flere av oppsetningene med teatergruppa [[A.P.P.L.A.U.S.]]
 +
 
 +
I 2008 vant hun TV Norges musikal-konkurranse om rollen som Sandy i Grease. Hun har bl.a. spilt i «''Mama Mia''» på Folketeateret og i «''The Producers''» og «''Spring Awakening''» på Oslo Nye, dessuten i sommerrevyene «''Neste sommer''» og «''Hver gang vi støtes''» [[Parkteatret]] i Moss.  
 +
 
 +
 
 +
 
 +
'''Kilde:'''
 +
* Google
 +
 
 +
 
 +
----
 +
Artikkelen er skrevet av: Jørgen Ludvigsen ([[JL]])
 +
 
 +
 
 +
[[Kategori: Personer]]
 +
[[Kategori: Kultur]]

Revisjonen fra 20. apr. 2014 kl. 16:24

Sofie Bjerketvedt (1987-) er musikalartist og freelancer. Hun tok eksamen på musikklinja ved Kirkeparken videregående skole i 2006. Hun ble utdannet ved Bårdar-akademiet og slo igjennom lokalt i flere av oppsetningene med teatergruppa A.P.P.L.A.U.S.

I 2008 vant hun TV Norges musikal-konkurranse om rollen som Sandy i Grease. Hun har bl.a. spilt i «Mama Mia» på Folketeateret og i «The Producers» og «Spring Awakening» på Oslo Nye, dessuten i sommerrevyene «Neste sommer» og «Hver gang vi støtes» på Parkteatret i Moss.


Kilde:

  • GoogleArtikkelen er skrevet av: Jørgen Ludvigsen (JL)