Forskjell mellom versjoner av «Blåkläder»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Blåkläder,''' Solgård skog 110. Produserer arbeidsklær for industri og håndverk. 1895 ble Aug. P. Horn etablert i Kristiania som manufakturforretning med lokaler i Karl Johansgate o…)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Blåkläder,''' Solgård skog 110. Produserer arbeidsklær for industri og håndverk. 1895 ble Aug. P. Horn etablert i Kristiania som manufakturforretning med lokaler i Karl Johansgate og etter få år ble det også opprettet eget engros firma, samt konfeksjonsfabrikk for yrkesklær. Aug. P. Horn flyttet hele virksomheten til Moss i 1925 og har betjent de ulike yrkene i Norges land med arbeidsklær siden. I 1995 feiret Aug. P. Horn sitt 100 års jubileum under navnet Horn Yrkesklær AS og i 1996 flyttet selskapet til andre lokaler på Jeløy, og senere til Solgård skog. Siden januar 1999 inngår vi i Blåkläder konsernet og den første mars 2001 skiftet vi navn fra Horn Yrkesklær AS til Blåkläder AS.
+
'''Blåkläder,''' Solgård skog 110. Produserer arbeidsklær for industri og håndverk. 1895 ble Aug. P. Horn etablert i Kristiania som manufakturforretning med lokaler i Karl Johansgate og etter få år ble det også opprettet eget engros firma, samt konfeksjonsfabrikk for yrkesklær. Aug. P. Horn flyttet hele virksomheten til Moss i 1925 og har betjent de ulike yrkene i Norges land med arbeidsklær siden. I 1995 feiret Aug. P. Horn sitt 100 års jubileum under navnet Horn Yrkesklær AS og i 1996 flyttet selskapet til andre lokaler på Jeløy, og i 2011 til Solgård skog. Siden januar 1999 inngår bedriften i Blåkläder konsernet og den første mars 2001 skiftet navnet fra Horn Yrkesklær AS til Blåkläder AS.
Blåkläder leverer et stort spekter av høykvalitets, funksjonelle arbeidsklær og sko, via våre forhandlere, eller gjennom direkte kontrakter med storbrukere i Norge og mange andre land i Europa. Våre primære målgrupper er:
+
Blåkläder leverer et stort spekter av høykvalitets, funksjonelle arbeidsklær og sko, via våre forhandlere, eller gjennom direkte kontrakter med storbrukere i Norge og mange andre land i Europa. Primære målgrupper er industrien og håndverkere.
 
 
Industri/Håndverkere
 
Murere/Malere
 
Næringsmiddel/Kokk
 
Eurosafe
 
Service/Profil
 

Revisjonen fra 26. okt. 2011 kl. 06:19

Blåkläder, Solgård skog 110. Produserer arbeidsklær for industri og håndverk. 1895 ble Aug. P. Horn etablert i Kristiania som manufakturforretning med lokaler i Karl Johansgate og etter få år ble det også opprettet eget engros firma, samt konfeksjonsfabrikk for yrkesklær. Aug. P. Horn flyttet hele virksomheten til Moss i 1925 og har betjent de ulike yrkene i Norges land med arbeidsklær siden. I 1995 feiret Aug. P. Horn sitt 100 års jubileum under navnet Horn Yrkesklær AS og i 1996 flyttet selskapet til andre lokaler på Jeløy, og i 2011 til Solgård skog. Siden januar 1999 inngår bedriften i Blåkläder konsernet og den første mars 2001 skiftet navnet fra Horn Yrkesklær AS til Blåkläder AS. Blåkläder leverer et stort spekter av høykvalitets, funksjonelle arbeidsklær og sko, via våre forhandlere, eller gjennom direkte kontrakter med storbrukere i Norge og mange andre land i Europa. Primære målgrupper er industrien og håndverkere.