Forskjell mellom versjoner av «Contiga»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Contiga''', Peer Gynts vei 1 i Moss er en del av et landsdekkende konsern som produserer prefabrikkerte totalløsninger for byggverk. Bedriften tilbyr både betong, stål og avansert konstruksjonskompetanse i ett selskap. Hovedkontoret ble flyttet fra Oslo til Moss i 2011, og betongelementene blir produsert ved fabrikker i Moss, Fredrikstad og Stjørdal. Stålkonstruksjonene produseres i Kongsvinger og Flisa.  
+
'''Contiga''', Peer Gynts vei 1 i Moss er en del av et landsdekkende konsern - med hovedkontor i Moss - som produserer prefabrikkerte totalløsninger for byggverk. Bedriften tilbyr både betong, stål og avansert konstruksjonskompetanse i ett selskap. Hovedkontoret ble flyttet fra Oslo til Moss i 2011, og betongelementene blir produsert ved fabrikker i Moss, Fredrikstad og Stjørdal. Stålkonstruksjonene produseres i Kongsvinger og Flisa.  
 
Contiga ble dannet i 1998 ved fusjon av blant andre Norske Elementbygg AS, som igjen hadde sine  
 
Contiga ble dannet i 1998 ved fusjon av blant andre Norske Elementbygg AS, som igjen hadde sine  
røtter i [[B. Brynildsen]] & Sønner AS. BB startet virksomheten ved Kanalen i Moss i 1913. Deler av produksjonen ble flyttet til Trolldalen i 1962, mens virksomheten ved Kanalen først ble nedlagt i 1997. I 1990 ble bedriften fusjonert med Fredrikstad Elementbygg AS som hadde drevet virksomheten siden 1963.  
+
røtter i [[B. Brynildsen]] & Sønner AS. BB startet virksomheten ved Kanalen i Moss i 1913. Deler av produksjonen ble flyttet til Trolldalen i 1962, mens virksomheten ved Kanalen først ble nedlagt i 1997. I 1990 ble bedriften fusjonert med Fredrikstad Elementbygg AS som hadde drevet virksomheten siden 1963. I 2016 ble Contiga fusjonert med selskapet Nor Element, som Contiga har eid i flere år.  
  
 
'''Kilde:'''  
 
'''Kilde:'''  

Revisjonen fra 31. des. 2016 kl. 10:37

Contiga, Peer Gynts vei 1 i Moss er en del av et landsdekkende konsern - med hovedkontor i Moss - som produserer prefabrikkerte totalløsninger for byggverk. Bedriften tilbyr både betong, stål og avansert konstruksjonskompetanse i ett selskap. Hovedkontoret ble flyttet fra Oslo til Moss i 2011, og betongelementene blir produsert ved fabrikker i Moss, Fredrikstad og Stjørdal. Stålkonstruksjonene produseres i Kongsvinger og Flisa. Contiga ble dannet i 1998 ved fusjon av blant andre Norske Elementbygg AS, som igjen hadde sine røtter i B. Brynildsen & Sønner AS. BB startet virksomheten ved Kanalen i Moss i 1913. Deler av produksjonen ble flyttet til Trolldalen i 1962, mens virksomheten ved Kanalen først ble nedlagt i 1997. I 1990 ble bedriften fusjonert med Fredrikstad Elementbygg AS som hadde drevet virksomheten siden 1963. I 2016 ble Contiga fusjonert med selskapet Nor Element, som Contiga har eid i flere år.

Kilde:

  • Contigas hjemmeside.

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV).