Forskjell mellom versjoner av «Hos nabo'n»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''"Hos nabo`n"''' er en bydelskro på Refsnes som åpnet i mars 2012. Ønsket var at det skulle være en bydelskro for hele familien. Kroa drives av ekteparet Kari Anne og Kjell Stenber…)
 
(Ingen forskjell)

Nåværende revisjon fra 12. sep. 2019 kl. 07:54

"Hos nabo`n" er en bydelskro på Refsnes som åpnet i mars 2012. Ønsket var at det skulle være en bydelskro for hele familien. Kroa drives av ekteparet Kari Anne og Kjell Stenberg. Fra 1998 drev Kari Anne Ila frukt og tobakk ved siden av kroa, den er en nå del av bedriften. Navnet indikerer at det skal være et sted der gjestene kommer "hjem".

Kroa fungerer som en lunsjkafe på formiddagen, utover kvelden blir det en mer kro med alt det innebærer av aktiviteter og serveringer. Kari Anne står for matlagingen og kakebaking. Som dagens rett er det oftest husmannskost, men den mest populære retten er fish & chips. Kjell står for det praktiske, men hjelper også til ned serveringen.

Quiz arrangeres annenhver fredag, tippekamper og Premier Lague i sesongen på lørdag og søndag. Noen ganger i året arrangeres også underholdnings kvelder.

Kilde:

  • Anne Kari Stemberg.

---

Tekst: Irene Torstenson (IT)

Kategori: