Forskjell mellom versjoner av «House of Foundation»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
m
Linje 1: Linje 1:
'''House of Foundation''', Henrik Gerners gate 12, er et kunstnerkollektiv og et litteraturhus ( anerkjent av Fritt Ord som litteraturhus høsten 2011 ).  
+
'''House of Foundation''', Henrik Gerners gate 12, er et kunstnerkollektiv og et litteraturhus (anerkjent av Fritt Ord som litteraturhus høsten 2011).  
H/O/F ble etablert i lokalene til gamle Mølla Kunstskole i Møllebyen i november 2009. Huset inneholder blant annet bokhandel, to visningsrom med skiftende utstillinger , et kunst- og designutsalg og flere kontorer/atelierer. Tanken med den faste utstillingen er at kunstnere som er innom kan etterlate seg et spor / et verk i huset.  
+
H/O/F ble etablert i lokalene til gamle Mølla Kunstskole i Møllebyen i november 2009. Huset inneholder blant annet bokhandel, to visningsrom med skiftende utstillinger , et kunst- og designutsalg og flere kontorer/atelierer. Tanken med den faste utstillingen er at kunstnere som er der kunstnerne kan etterlate seg et spor eller et kunstverk i huset. Å lete frem disse verkene er en aktivitet i seg selv.  
 
Hvert år arrangeres det en tverr-estetisk litteraturfestival, med hovedfokus på det skrevne ordet.  
 
Hvert år arrangeres det en tverr-estetisk litteraturfestival, med hovedfokus på det skrevne ordet.  
  

Revisjonen fra 27. apr. 2014 kl. 14:40

House of Foundation, Henrik Gerners gate 12, er et kunstnerkollektiv og et litteraturhus (anerkjent av Fritt Ord som litteraturhus høsten 2011). H/O/F ble etablert i lokalene til gamle Mølla Kunstskole i Møllebyen i november 2009. Huset inneholder blant annet bokhandel, to visningsrom med skiftende utstillinger , et kunst- og designutsalg og flere kontorer/atelierer. Tanken med den faste utstillingen er at kunstnere som er der kunstnerne kan etterlate seg et spor eller et kunstverk i huset. Å lete frem disse verkene er en aktivitet i seg selv. Hvert år arrangeres det en tverr-estetisk litteraturfestival, med hovedfokus på det skrevne ordet.

EV

Kilde: House of Foundation