Forskjell mellom versjoner av «House of Foundation»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''House of Foundation''', Henrik Gerners gate 12, er et kunstnerkollektiv og et litteraturhus (anerkjent av Fritt Ord som litteraturhus høsten 2011)  
+
'''House of Foundation''', Henrik Gerners gate 12, er et kunstnerkollektiv og et litteraturhus (anerkjent av Fritt Ord som litteraturhus høsten 2011).
H/O/F ble etablert i lokalene til gamle Mølla Kunstskole i Møllebyen i november 2009. Utstillingsvirksomheten er en sentral del av prosjektet, men også en årlig litteraturfestival. Huset har to gallerirom med skiftende utstillinger, et prosjektrom og en del faste kunstverk/installasjoner i butikken. Tanken med den faste utstillingen er at kunstnere som er innom kan etterlate seg et spor/et verk i huset.  
+
H/O/F ble etablert i lokalene til gamle Mølla Kunstskole i Møllebyen i november 2009. Huset inneholder blant annet bokhandel, to visningsrom med skiftende utstillinger, et kunst- og designutsalg og flere kontorer/atelierer. Tanken med den faste utstillingen er at kunstnere som er innom kan etterlate seg et spor/et verk i huset.  
Den årlige festivalen er en tverrestetisk, med hovedfokus på det skrevne ordet. Festivalen tar utgangspunkt i et tema og nærmer seg dette ut ifra et tverrestetisk perspektiv.
+
Hvert år arrangeres det en tverrestetisk litteraturfestival, med hovedfokus på det skrevne ordet.  
  
 
''EV''
 
''EV''

Revisjonen fra 19. sep. 2012 kl. 13:58

House of Foundation, Henrik Gerners gate 12, er et kunstnerkollektiv og et litteraturhus (anerkjent av Fritt Ord som litteraturhus høsten 2011). H/O/F ble etablert i lokalene til gamle Mølla Kunstskole i Møllebyen i november 2009. Huset inneholder blant annet bokhandel, to visningsrom med skiftende utstillinger, et kunst- og designutsalg og flere kontorer/atelierer. Tanken med den faste utstillingen er at kunstnere som er innom kan etterlate seg et spor/et verk i huset. Hvert år arrangeres det en tverrestetisk litteraturfestival, med hovedfokus på det skrevne ordet.

EV

Kilde: House of Foundation