Forskjell mellom versjoner av «Moss Padelklubb»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Moss Padelklubb''' ble stiftet i 2017 og holder til på Moss Næringspark Jeløy. Senteret på Jeløy er Norges største. Padel er en ung sport Norge. Det er en blanding av tennis og squash.
+
'''Moss Padelklubb''' ble stiftet i 2017 og holder til på Moss Næringspark Jeløy. Senteret på Jeløy er Norges største. I anlegget på 1800 kvadratmeter finnes fem padelbaner, treningsrom, yogarom, bordtennis og trampoliner. Padel er en ung sport Norge. Det er en blanding av tennis og squash, spilles med fire deltakere, i en lukket bane som er en tredjedel av en tennisbane. Banen har vegger og ballene kan spilles på dem som i squash. Racketen er uten strenger.
 +
 +
'''Kilde: '''
  
 +
----
  
 +
* Moss Avis
  
 
Tekst: Elisabeth Vogt
 
Tekst: Elisabeth Vogt
  
 
[[Kategori: Foreninger/klubber]]
 
[[Kategori: Foreninger/klubber]]

Revisjonen fra 11. sep. 2019 kl. 07:45

Moss Padelklubb ble stiftet i 2017 og holder til på Moss Næringspark Jeløy. Senteret på Jeløy er Norges største. I anlegget på 1800 kvadratmeter finnes fem padelbaner, treningsrom, yogarom, bordtennis og trampoliner. Padel er en ung sport Norge. Det er en blanding av tennis og squash, spilles med fire deltakere, i en lukket bane som er en tredjedel av en tennisbane. Banen har vegger og ballene kan spilles på dem som i squash. Racketen er uten strenger.

Kilde:


  • Moss Avis

Tekst: Elisabeth Vogt