Forskjell mellom versjoner av «Orkerødskogen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Orkerødskogen''' på Jeløy i Moss regnes som den mest verdifulle skogen i Østfold og som nasjonalt verneverdig på grunn av edelløvtrærne. har kommunen vedtatt frivillig vern av skogen, som også omfater [[Orkerød skanse]]. Det ligger innenfor vernebestemmelsene å sikre utsikten fra skansen og eventuelt kunne felle trær som kan hinde utsyn.
+
'''Orkerødskogen''' på Jeløy i Moss regnes som den mest verdifulle skogen i Østfold og som nasjonalt verneverdig på grunn av edelløvtrærne. Kommunen har vedtatt frivillig vern av skogen, som også omfatter [[Orkerød skanse]]. Det ligger innenfor vernebestemmelsene å sikre utsikten fra skansen og eventuelt kunne felle trær som kan hinde utsyn.
 +
 
  
 
'''Kilde:'''  
 
'''Kilde:'''  

Revisjonen fra 9. jul. 2017 kl. 19:07

Orkerødskogen på Jeløy i Moss regnes som den mest verdifulle skogen i Østfold og som nasjonalt verneverdig på grunn av edelløvtrærne. Kommunen har vedtatt frivillig vern av skogen, som også omfatter Orkerød skanse. Det ligger innenfor vernebestemmelsene å sikre utsikten fra skansen og eventuelt kunne felle trær som kan hinde utsyn.


Kilde:

  • Moss AvisSkrevet av Elisabeth Vogt