Forskjell mellom versjoner av «Orkerødskogen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Orkerødskogen''' på Jeløy i Moss regnes som den mest verdifulle skogen i Østold og som nasjonalt verneverdig på grunn av edelløvtrærne. Nå har kommunen vedtatt frivillig vern...)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Orkerødskogen''' på Jeløy i Moss regnes som den mest verdifulle skogen i Østold og som nasjonalt verneverdig på grunn av edelløvtrærne. Nå har kommunen vedtatt frivillig vern av skogen, som også omfater [[Orkerød skanse]]. Det ligger innenfor vernebestemmelsene å ssikre utsikten ra skansen og eventuelt kunne felle trær som kan hinde utsyn.
+
'''Orkerødskogen''' på Jeløy i Moss regnes som den mest verdifulle skogen i Østfold og som nasjonalt verneverdig på grunn av edelløvtrærne. Nå har kommunen vedtatt frivillig vern av skogen, som også omfater [[Orkerød skanse]]. Det ligger innenfor vernebestemmelsene å sikre utsikten fra skansen og eventuelt kunne felle trær som kan hinde utsyn.
  
Kilde:  
+
'''Kilde:'''
 
* Moss Avis
 
* Moss Avis
 +
 +
 +
 
---------
 
---------
 
Skrevet av Elisabeth Vogt
 
Skrevet av Elisabeth Vogt
  
 
[[Kategori: Steder]]
 
[[Kategori: Steder]]

Revisjonen fra 11. jun. 2017 kl. 17:41

Orkerødskogen på Jeløy i Moss regnes som den mest verdifulle skogen i Østfold og som nasjonalt verneverdig på grunn av edelløvtrærne. Nå har kommunen vedtatt frivillig vern av skogen, som også omfater Orkerød skanse. Det ligger innenfor vernebestemmelsene å sikre utsikten fra skansen og eventuelt kunne felle trær som kan hinde utsyn.

Kilde:

  • Moss AvisSkrevet av Elisabeth Vogt