Forskjell mellom versjoner av «Ramberg barnehage»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
 
Linje 1: Linje 1:
Beliggenhet: Jeløy, Bjerkealleen 38, 1512 Moss
 
  
Aldersgruppe: 0 - 5 år
 
  
Kommunal
+
'''Ramberg barnehage''', Bjerkealleen 38 er kommunal og for barn mellom 0 og 5 år. Den har et stort uteområde som innbyr til lek og motorisk aktivitet i variert terreng.
 +
 
 +
Barnehagen ligger i umiddelbar nærhet til skogen og Ramberg skole, som barnehagen samarbeider med i forbindelse med overgangen fra barnehagen. Barna får låne skolens gymsal ukentlig til forskjellige aktiviteter. Men barnehagen har også fine turmål i nærområdet, som Orkerød skanse, Refsnesstranda, Reierbukta og Rambergtoppen.
 +
I det pedagogiske arbeidet fokuseres det på å jobbe med sosiale ferdigheter, relasjonene i barnegruppa, lek, felles opplevelser og legge til rette for vennskap.
  
 
Lenke til [http://www.moss.kommune.no/artikkel.aspx?MId1=6643&AId=2347&MId2=5182&MId3=6651 Ramberg barnehage]
 
Lenke til [http://www.moss.kommune.no/artikkel.aspx?MId1=6643&AId=2347&MId2=5182&MId3=6651 Ramberg barnehage]
  
''SHU''
+
'''Kilde:'''
 +
 
 +
* Moss kommune
 +
 
 +
---
 +
 
 +
[[SHU]] og [[EV]]
  
 
[[Kategori: Barnehager]]
 
[[Kategori: Barnehager]]
 +
 +
 +
 +
 +
.

Nåværende revisjon fra 26. mar. 2020 kl. 12:33


Ramberg barnehage, Bjerkealleen 38 er kommunal og for barn mellom 0 og 5 år. Den har et stort uteområde som innbyr til lek og motorisk aktivitet i variert terreng.

Barnehagen ligger i umiddelbar nærhet til skogen og Ramberg skole, som barnehagen samarbeider med i forbindelse med overgangen fra barnehagen. Barna får låne skolens gymsal ukentlig til forskjellige aktiviteter. Men barnehagen har også fine turmål i nærområdet, som Orkerød skanse, Refsnesstranda, Reierbukta og Rambergtoppen. I det pedagogiske arbeidet fokuseres det på å jobbe med sosiale ferdigheter, relasjonene i barnegruppa, lek, felles opplevelser og legge til rette for vennskap.

Lenke til Ramberg barnehage

Kilde:

  • Moss kommune

---

SHU og EV.