Forskjell mellom versjoner av «Skole-, oppvekst- og kulturutvalget»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
 
(2 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
'''Skole- oppvekst og kulturutvalget''' (SOK) i Moss består av 9 medlemmer som er valgt av [[Bystyret]], fortrinnsvis blant dets medlemmer og varamedlemmer. Bystyret velger leder og nestleder. Representant for [[Ungdommens bystyre]] har møte- og talerett. Utvalget har ansvaret for skoler og barnehager, skolefritidsordning, voksenopplæring, kulturskole, bibliotek, museum, kunst og kultur (herunder idrett), fritidsklubber, tilskuddsordninger til det frivillige organisasjonslivet, nærmiljøtiltak, vennskapsbyarbeid, barnevern, helsestasjoner og skolehelsetjenesten.
+
'''Skole-, oppvekst- og kulturutvalget''' (SOK) i Moss består av 9 medlemmer som er valgt av [[Bystyret]], fortrinnsvis blant dets medlemmer og varamedlemmer. Bystyret velger leder og nestleder. Representant for [[Ungdommens bystyre]] har møte- og talerett. Utvalget har ansvaret for skoler og barnehager, skolefritidsordning, voksenopplæring, kulturskole, bibliotek, museum, kunst og kultur (herunder idrett), fritidsklubber, tilskuddsordninger til det frivillige organisasjonslivet, nærmiljøtiltak, vennskapsbyarbeid, barnevern, helsestasjoner og skolehelsetjenesten.
  
  
  
'''Kilde:''' Fakta om Moss 2008 - 2010
+
'''Kilde:'''  
 +
*Fakta om Moss 2008-2010
 +
 
  
 
----
 
----
Linje 9: Linje 11:
  
  
[[Kategori: Kommunale utvalg]]
+
[[Kategori: Moss kommune]]
 +
[[Kategori: Sport]]
 +
[[Kategori: Skoler]]
 +
[[Kategori: Barnehager]]
 +
[[Kategori: Kultur]]

Nåværende revisjon fra 9. jun. 2014 kl. 17:15

Skole-, oppvekst- og kulturutvalget (SOK) i Moss består av 9 medlemmer som er valgt av Bystyret, fortrinnsvis blant dets medlemmer og varamedlemmer. Bystyret velger leder og nestleder. Representant for Ungdommens bystyre har møte- og talerett. Utvalget har ansvaret for skoler og barnehager, skolefritidsordning, voksenopplæring, kulturskole, bibliotek, museum, kunst og kultur (herunder idrett), fritidsklubber, tilskuddsordninger til det frivillige organisasjonslivet, nærmiljøtiltak, vennskapsbyarbeid, barnevern, helsestasjoner og skolehelsetjenesten.


Kilde:

  • Fakta om Moss 2008-2010Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt (EV)