Forskjell mellom versjoner av «VV Gruppen AS»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''VV Gruppen AS''', Larkollveien 10 i Rygge er totalleverandør innen varmeanlegg, ventilasjon, bad og sanitær. Det var Terje Jordfald som i 1979 etablerte VV Gruppen i Idrettsveien p...)
 
 
Linje 1: Linje 1:
'''VV Gruppen AS''', Larkollveien 10 i Rygge er totalleverandør innen varmeanlegg, ventilasjon, bad og sanitær. Det var Terje Jordfald som i 1979 etablerte VV Gruppen i Idrettsveien på Halmstad. Navnet den gangen var Oljefyringsservice. Senere ble det navnebytte og flytting til Bredsand. Nå har bedriften flyttet inn i nybygg ved siden av sine gamle lokaler. Selskapet eies i dag av Terje Jordfald, sønnen Bjørn Christian Jordfall og Truls Kristiansen.
+
'''VV Gruppen AS''', [[Larkollveien]] 10 i Rygge er totalleverandør innen varmeanlegg, ventilasjon, bad og sanitær.  
  
Kilde:
+
Det var Terje Jordfald som i 1979 etablerte VV Gruppen i [[Idrettsveien]] på [[Halmstad]]. Navnet den gangen var Oljefyringsservice. Senere ble det navnebytte og flytting til [[Bredsand]]. Nå har bedriften flyttet inn i nybygg ved siden av sine gamle lokaler. Selskapet eies i dag av Terje Jordfald, sønnen Bjørn Christian Jordfall og Truls Kristiansen.
Byavisa
 
  
---
+
 
Skrevet av Elisabeth Vogt [[(EV)]]
+
 
 +
 
 +
'''Kilde:'''
 +
*Byavisa
 +
 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
----
 +
Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt ([[EV]])
  
 
[[Kategori: Bedrifter]]
 
[[Kategori: Bedrifter]]

Nåværende revisjon fra 28. feb. 2018 kl. 18:06

VV Gruppen AS, Larkollveien 10 i Rygge er totalleverandør innen varmeanlegg, ventilasjon, bad og sanitær.

Det var Terje Jordfald som i 1979 etablerte VV Gruppen i IdrettsveienHalmstad. Navnet den gangen var Oljefyringsservice. Senere ble det navnebytte og flytting til Bredsand. Nå har bedriften flyttet inn i nybygg ved siden av sine gamle lokaler. Selskapet eies i dag av Terje Jordfald, sønnen Bjørn Christian Jordfall og Truls Kristiansen.Kilde:

  • Byavisa
Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt (EV)