Espira Jeløy barnehager

Fra Moss byleksikon
Revisjon per 28. mar. 2020 kl. 11:11 av EV (diskusjon | bidrag) (Ny side: '''Espira Jeløy barnehager''' er en barnehage med to avdelinger, den ene avdeling Søly i Bråtengata 80, den andre på Bellevue i Orkerødgata 43. Begge barnehagene bruker nærmiljøe…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Espira Jeløy barnehager er en barnehage med to avdelinger, den ene avdeling Søly i Bråtengata 80, den andre på Bellevue i Orkerødgata 43.

Begge barnehagene bruker nærmiljøet godt og har en tanke om at alle barn lærer godt gjennom lek. I nærområdet er det tilgang på skog, strand, lekeplasser, gymsal og fotballbane. Espira har tre satsingsområder: Språk, realfag og bevegelse. Dette er områder fra Rammeplanen som det er valgt å fokusere ekstra mye på. Barnehagen tilbyr et fullkosttilbud med egenproduserte menyer fra eget kjøkken. Barna får varm lunsj hver dag, i tillegg til en variert frokost og et godt sammensatt ettermiddagsmåltid. På egne ernæringsdager og i bakegrupper er barna med på å tilberede egne retter, slik at de skal få nyttig førstehåndserfaring med ingredienser og prosesser. Nærhet til maten og matglede står i fokus.

Kilde:

  • Moss kommune

---

EV