Forskjell mellom versjoner av «MG Plast»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
m
Linje 1: Linje 1:
'''MG Plast''' , [[Moss Glasværk]]s plastavdeling , ble etablert i 1954 . Produktene var emballasje til den kosmetiske , kjemisk / tekniske - og næringsmiddelindustrien . Produksjonen flyttet snart til Værlegata 64 , hvor fabrikken ble påbygget flere ganger . Men også der ble det for trangt , og i 1974 ble det bygget ny fabrikk på Kambo . I 1988 ble divisjonen MG plast solgt til det danske storkonsernet Superfoss , og senere til [[Promens]] . Da var det utviklet til å bli en av de tre største produsentene av blåst emballasje i Skandinavia .
+
'''MG Plast''' , [[Moss Glasværk]]s plastavdeling, ble etablert i 1954. Produktene var emballasje til den kosmetiske, kjemisk/tekniske - og næringsmiddelindustrien . Produksjonen flyttet snart til Værlegata 64, hvor fabrikken ble påbygget flere ganger. Men også der ble det for trangt , og i 1974 ble det bygget ny fabrikk på Kambo. I 1988 ble divisjonen MG plast solgt til det danske storkonsernet Superfoss, og senere til [[Promens]]. Da var det utviklet til å bli en av de tre største produsentene av blåst emballasje i Skandinavia.
  
 
'''Kilde''': Bjørnar Berger
 
'''Kilde''': Bjørnar Berger
  
EV
+
''EV''
  
[[Kategori: Bedrifter]]
+
[[Kategori: Tidligere bedrifter]]

Revisjonen fra 7. mar. 2014 kl. 16:02

MG Plast , Moss Glasværks plastavdeling, ble etablert i 1954. Produktene var emballasje til den kosmetiske, kjemisk/tekniske - og næringsmiddelindustrien . Produksjonen flyttet snart til Værlegata 64, hvor fabrikken ble påbygget flere ganger. Men også der ble det for trangt , og i 1974 ble det bygget ny fabrikk på Kambo. I 1988 ble divisjonen MG plast solgt til det danske storkonsernet Superfoss, og senere til Promens. Da var det utviklet til å bli en av de tre største produsentene av blåst emballasje i Skandinavia.

Kilde: Bjørnar Berger

EV