Forskjell mellom versjoner av «MG Plast»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
m
 
(2 mellomliggende revisjoner av en annen bruker er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''MG Plast''' , [[Moss Glasværk]]s plastavdeling , ble etablert i 1954 . Produktene var emballasje til den kosmetiske , kjemisk / tekniske - og næringsmiddelindustrien . Produksjonen flyttet snart til Værlegata 64 , hvor fabrikken ble påbygget flere ganger . Men også der ble det for trangt , og i 1974 ble det bygget ny fabrikk på Kambo . I 1988 ble divisjonen MG plast solgt til det danske storkonsernet Superfoss , og senere til [[Promens]] . Da var det utviklet til å bli en av de tre største produsentene av blåst emballasje i Skandinavia .
+
'''MG Plast''' , [[Moss Glasværk]]s plastavdeling, ble etablert i 1954. Produktene var emballasje til den kosmetiske, kjemisk/tekniske - og næringsmiddelindustrien . Produksjonen flyttet snart til Værlegata 64, hvor fabrikken ble påbygget flere ganger. Men også der ble det for trangt , og i 1974 ble det bygget ny fabrikk på Kambo. I 1988 ble divisjonen MG plast solgt til det danske storkonsernet Superfoss, og senere til [[Promens]]. Da var det utviklet til å bli en av de tre største produsentene av blåst emballasje i Skandinavia.
  
'''Kilde''': Bjørnar Berger
+
'''Kilde''':  
 +
* Bjørnar Berger
  
EV
+
------------
  
[[Kategori: Bedrifter]]
+
Skrevet av Elisabeth Vogt ([[EV]])
 +
 
 +
[[Kategori: Industri]]
 +
[[Kategori: Tidligere bedrifter]]

Nåværende revisjon fra 7. jun. 2014 kl. 00:00

MG Plast , Moss Glasværks plastavdeling, ble etablert i 1954. Produktene var emballasje til den kosmetiske, kjemisk/tekniske - og næringsmiddelindustrien . Produksjonen flyttet snart til Værlegata 64, hvor fabrikken ble påbygget flere ganger. Men også der ble det for trangt , og i 1974 ble det bygget ny fabrikk på Kambo. I 1988 ble divisjonen MG plast solgt til det danske storkonsernet Superfoss, og senere til Promens. Da var det utviklet til å bli en av de tre største produsentene av blåst emballasje i Skandinavia.

Kilde:

  • Bjørnar Berger

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)