Punkt Ø

Fra Moss byleksikon
Revisjon per 11. mai 2012 kl. 14:23 av EV (diskusjon | bidrag) (Ny side: '''Punkt Ø''' består biennalen Momentum og Galleri F 15, og har utstillingslokaler på Alby og i det gamle bryggeriet i Henrik Gernes gate Tidligere bryggeri som ble tatt i bruk…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Punkt Ø består biennalen Momentum og Galleri F 15, og har utstillingslokaler på Alby og i det gamle bryggeriet i Henrik Gernes gate

Tidligere bryggeri som ble tatt i bruk som visningssted for kunst fra MOMENTUM 2004.

Punkt Ø kjøpte bygningene i 2009 og har siden da lagt ned store ressurser i oppgradering og tilrettelegging for kunstutstillinger.

Momentum kunsthall er hovedarenaen til MOMENTUM

Galleri F 15 har som intensjon å vise det beste av nasjonal og internasjonal samtidskunst. Gjennom året avvikles utstillinger som favner både bredden og ytterpunktene i mylderet av kunstneriske uttrykksformer.

Formidling Galleri F 15 tilbyr omvisninger, kurs og kulturaktiviteter og fokuserer særlig på kunstformidling til barn og unge. Bredde og kvalitet står sentralt i utformingen av alle publikumstilbud, og vår stab er stadig oppdatert på utviklingen innen dagens kunstscene og med formidlingsarbeidet ved sammenlignbare institusjoner.