Forskjell mellom versjoner av «Refsnesalléen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
Bydel Refsnes, navn bestemt 1948, men første del av gateløpet er mye eldre. Den eldste delen med den gamle alléen går fra østsiden av [[Bergersborg gård]] (der den er stengt for biltrafikk), forbi [[Refsnesila]] til Bergersborgveien. Ved utbyggingen av Refsnes-området i 1960 - årene  ble Refsnesalléen forlenget helt til Refsnesstranda i nord.
+
Bydel Refsnes, navn bestemt 1948, men første del av gateløpet er mye eldre. Den eldste delen med den gamle alléen går fra østsiden av [[Bergersborg gård]] (der den er stengt for biltrafikk), forbi [[Refsnesila]] til Bergersborgveien. Ved utbyggingen av Refsnes-området i 1960 - årene  ble Refsnesalléen forlenget helt til Refsnesstranda i nord. J.L.

Revisjonen fra 19. jan. 2012 kl. 05:00

Bydel Refsnes, navn bestemt 1948, men første del av gateløpet er mye eldre. Den eldste delen med den gamle alléen går fra østsiden av Bergersborg gård (der den er stengt for biltrafikk), forbi Refsnesila til Bergersborgveien. Ved utbyggingen av Refsnes-området i 1960 - årene ble Refsnesalléen forlenget helt til Refsnesstranda i nord. J.L.