Skulpturer i Moss og Rygge

Fra Moss byleksikon
Revisjon per 2. sep. 2017 kl. 10:00 av FCB (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk
Skulpturer i Moss 2017.jpg

Skulpturer i Moss og Rygge

Boka «Skulpturer i Moss og Rygge», lansert 1. september 2017, er en revidert utgave av den trykte boka «Skulpturer i Moss» som ble utgitt av Selskabet til Moss bys vel i 2006. Den nye boka blir ikke trykket, men utgis i digitalt format, som nedlastbar PDF-fil. Den er gratis tilgjengelig for alle, blant annet her i Moss byleksikon.

Selskabet til Moss Bys Vel håper at «Skulpturer i Moss og Rygge» på ny, digital plattform blir ytterligere tilgjengelig og til glede for mennesker i Moss. Ikke minst håper man at skolene og elevene kan lære å bruke denne digitale plattformen til spennende skattejakt på skulpturer, og bli interessert i kunst og egen by ved aktivt å oppsøke stedene de finnes.


Nedenfor kan du laste ned eller lese «Skulpturer i Moss og Rygge». Boka kan leses direkte i nettleseren eller lastes ned som PDF-fil eller E-bok (EPUB) for lesing lokalt på din egen datamaskin eller nettbrett (anbefales).


Les PDF på skjerm: Skulpturer i Moss og Rygge (PDF-fil, 25 MB)

Last ned PDF til din maskin ved å høyreklikke på lenken ovenfor og velge Last ned lenke som, Last ned koblet fil som, eller tilsvarende.


Last ned boka som E-bok her: Skulpturer i Moss og Rygge EPUB (EPUB-fil, 240 MB)
Artikkelen er skrevet av: Fredrik Chr Bolin (FCB)