Forskjell mellom versjoner av «Statens Vegvesen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Statens Vegvesen''' Moss ligger i [[Værftsgata]] 7.  Dette er administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Her planlegges nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men bestiller utførelsene av private entreprenører.  
+
'''Statens Vegvesen''' Moss ligger fra høsten 2014 i eget, nyoppført bygg i Skoggata .  Dette er administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Her planlegges nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men bestiller utførelsene av private entreprenører.  
  
Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i [[Kirkegata]] 14, i 1986 flyttet kontoret til [[Værftsgata]] og høsten 2014 flytter det til eget bygg i [[Skoggata]].
+
Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i [[Kirkegata]] 14, i 1986 flyttet kontoret til [[Værftsgata]] og høsten 2014 flytter det altså til eget bygg i [[Skoggata]],rett nord for Kirkeparken vgs..
  
  

Revisjonen fra 18. sep. 2015 kl. 10:44

Statens Vegvesen Moss ligger fra høsten 2014 i eget, nyoppført bygg i Skoggata . Dette er administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Her planlegges nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men bestiller utførelsene av private entreprenører.

Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i Kirkegata 14, i 1986 flyttet kontoret til Værftsgata og høsten 2014 flytter det altså til eget bygg i Skoggata,rett nord for Kirkeparken vgs..


Kilde:

  • Håkon AurlienSkrevet av Elisabeth Vogt (EV)