Forskjell mellom versjoner av «Statens Vegvesen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
m
Linje 1: Linje 1:
'''Statens Vegvesen''' Moss ligger fra høsten 2014 i eget, nyoppført bygg i Skoggata .  Dette er administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Her planlegges nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men S.V. bestiller utførelsene av private entreprenører.  
+
'''Statens Vegvesen''' Moss ligger fra høsten 2014 i eget, nyoppført bygg i Skoggata 3.  Dette er administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Her planlegges nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men vegvesenet bestiller utførelsene av private entreprenører.  
  
Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i [[Kirkegata]] 14, i 1986 flyttet kontoret til [[Værftsgata]] og høsten 2014 flytter det altså til eget bygg i [[Skoggata]],rett nord for Kirkeparken vgs..
+
Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i [[Kirkegata]] 14, i 1986 flyttet kontoret til [[Værftsgata]] og høsten 2014 flytter det altså til eget bygg i [[Skoggata]], rett nord for Kirkeparken vgs..
  
  

Revisjonen fra 29. aug. 2017 kl. 18:19

Statens Vegvesen Moss ligger fra høsten 2014 i eget, nyoppført bygg i Skoggata 3. Dette er administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Her planlegges nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men vegvesenet bestiller utførelsene av private entreprenører.

Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i Kirkegata 14, i 1986 flyttet kontoret til Værftsgata og høsten 2014 flytter det altså til eget bygg i Skoggata, rett nord for Kirkeparken vgs..


Kilde:

  • Håkon AurlienSkrevet av Elisabeth Vogt (EV)