Forskjell mellom versjoner av «Statens Vegvesen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Statens Vegvesen''' Moss, Værftsgata 7. Administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Planlegger nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men bestiller utførelsene…)
 
Linje 1: Linje 1:
 
'''Statens Vegvesen''' Moss, Værftsgata 7.
 
'''Statens Vegvesen''' Moss, Værftsgata 7.
Administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Planlegger nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men bestiller utførelsene av private entreprenører.
+
Administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Planlegger nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men bestiller utførelsene av private entreprenører. Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i Kirkegata 14, i 1986 flyttet kontoret til Værftsgata og høsten 2014 flytter det til eget bygg i Skoggata.
  
 
''EV''
 
''EV''

Revisjonen fra 22. jan. 2014 kl. 12:40

Statens Vegvesen Moss, Værftsgata 7. Administrasjonssenter for riks- og fylkesveiene i Østfold. Planlegger nye anlegg og vedlikehold av veiene i Østfold, men bestiller utførelsene av private entreprenører. Det første veikontoret lå på Jeløy, senere i Kirkegata 14, i 1986 flyttet kontoret til Værftsgata og høsten 2014 flytter det til eget bygg i Skoggata.

EV

Kilde: Håkon Aurlien