Forskjell mellom versjoner av «View Software»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''View Software''', Henrich Gerners gate 14, utvikler programvare med løsninger for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer og for industrien. View Software kjøpt i 2020 progr…)
 
 
Linje 1: Linje 1:
'''View Software''', Henrich Gerners gate 14, utvikler programvare med løsninger for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer og for industrien. View Software kjøpt i 2020 programvareselskapet Pixelwerk i Florø for å øke satsingen inne havbruksnæringen og IT-selskapet Avector i Sverige for å satse på hele Norden.
+
'''View Software''', Henrich Gerners gate 14, utvikler programvare med løsninger for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer og for industrien. View Software kjøpt i 2020 programvareselskapet Pixelwerk i Florø for å øke satsingen inne havbruksnæringen og IT-selskapet Avector i Sverige for å satse på hele Norden. Firmaet har også kjøpt programvarevirksomheten til rådgivningsselskapet Entro.  View Software har i 2020over 500 bedrifter på kundelisten og 70 anatte fordelt på avdelinger i Moss, Trondheim og Bergen.
  
 
Kilde:  
 
Kilde:  
Linje 8: Linje 8:
  
 
---
 
---
 
+
[[EV]]
Tekst Elisabeth Vogt ([[EV]])
 

Nåværende revisjon fra 25. sep. 2020 kl. 11:04

View Software, Henrich Gerners gate 14, utvikler programvare med løsninger for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer og for industrien. View Software kjøpt i 2020 programvareselskapet Pixelwerk i Florø for å øke satsingen inne havbruksnæringen og IT-selskapet Avector i Sverige for å satse på hele Norden. Firmaet har også kjøpt programvarevirksomheten til rådgivningsselskapet Entro. View Software har i 2020over 500 bedrifter på kundelisten og 70 anatte fordelt på avdelinger i Moss, Trondheim og Bergen.

Kilde:

  • Moss Avis

--- EV