Forskjell mellom versjoner av «Ladetorget Moss»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Ladetorget Moss''' er Norges største og mest avanserte ladested, med 14 uttak for lading av el-biler. Det ble åpnet av ordfører Tage Pettersen 5. juni 2015, ved at han ikke klippet...)
 
 
Linje 1: Linje 1:
'''Ladetorget Moss''' er Norges største og mest avanserte ladested, med 14 uttak for lading av el-biler. Det ble åpnet av ordfører Tage Pettersen 5. juni 2015, ved at han ikke klippet over et bånd, men derimot trykket på den første ladeknappen. Ladetorget befinner seg nord for Kirkegata 14 og er dimensjonert for utvidelse til ytterligere 14 ladepunkter.
+
'''Ladetorget Moss''' er Norges største og mest avanserte ladested med 14 uttak for lading av el-biler. Det ble åpnet av ordfører [[Pettersen, Tage|Tage Pettersen]] 5. juni 2015, ved at han ikke klippet over et bånd, men derimot trykket på den første ladeknappen. Ladetorget befinner seg nord for [[Kirkegata]] 14 og er dimensjonert for utvidelse til ytterligere 14 ladepunkter.
  
Lademenyen inneholder både hurtigladning DC (2 uttak), 22kW AC (4 uttak) og 7,4kW AC for halv- og heldags-parkering (8 uttak). Tilbudet er etablert av Fortum Charge and Drive, RBI Norge (Renault), Enova, Moss kommune og Østfold fylkeskommune. Ladetorget Moss er også en del av forskningsprosjektet Charge Flex, støttet av Forskningsrådet.
+
Lademenyen inneholder både hurtigladning DC (2 uttak), 22kW AC (4 uttak) og 7,4kW AC for halv- og heldagsparkering (8 uttak). Tilbudet er etablert av Fortum Charge and Drive, RBI Norge (Renault), Enova, [[Moss kommune]] og Østfold fylkeskommune. Ladetorget Moss er også en del av forskningsprosjektet Charge Flex, støttet av Forskningsrådet.
  
Kilde: Moss Avis 06.06 2015
 
  
Artikkelen er skrevet av Jørgen Ludvigsen ''(J.L.)''
+
'''Kilde:'''  
 +
*Moss Avis 06.06 2015
  
  
 +
----
 +
Artikkelen er skrevet av: Jørgen Ludvigsen ([[JL]])
 +
 +
 +
 +
[[Kategori: Miljøvern]]
 
[[Kategori: Moss kommune]]
 
[[Kategori: Moss kommune]]
 +
[[Kategori: Samferdsel‏‎]]

Nåværende revisjon fra 8. jun. 2015 kl. 18:35

Ladetorget Moss er Norges største og mest avanserte ladested med 14 uttak for lading av el-biler. Det ble åpnet av ordfører Tage Pettersen 5. juni 2015, ved at han ikke klippet over et bånd, men derimot trykket på den første ladeknappen. Ladetorget befinner seg nord for Kirkegata 14 og er dimensjonert for utvidelse til ytterligere 14 ladepunkter.

Lademenyen inneholder både hurtigladning DC (2 uttak), 22kW AC (4 uttak) og 7,4kW AC for halv- og heldagsparkering (8 uttak). Tilbudet er etablert av Fortum Charge and Drive, RBI Norge (Renault), Enova, Moss kommune og Østfold fylkeskommune. Ladetorget Moss er også en del av forskningsprosjektet Charge Flex, støttet av Forskningsrådet.


Kilde:

  • Moss Avis 06.06 2015Artikkelen er skrevet av: Jørgen Ludvigsen (JL)